Bidraget er publisert med ropert og har blitt hentet fram på Aurapuls og Nordmøre rundt (torsdag 24. april 2014). Les mer om roperten…

Unni Boksasp Ensemble spiller opp til fest på Sellanrå Samfunnshus

Lørdag 26. april 2014 kl. 19.00, Sellanrå samfunnshus

Lørdag 26. april er det spellemannvinnende Unni Boksasp Ensemble som spiller opp til fest på Sellanrå Samfunnshus i Tingvoll. I fjor vant de den prestisjetunge Folkelarmprisen 2013 for albumet ”Kvite Fuglar”.

Unni Boksasp Ensemble spiller alt fra glade festlåter til mer melankolske og ettertenksomme viser, men alltid med folkemusikken som grunnstamme. Unni Boksasp Ensemble består av et stjernelag av musikere med vokalist Unni Boksasp i spissen, Trygve Brøske på tangentinstrumenter, Olav Mjelva på fele og hardingfele, Magne Vestrum på kontrabass og Petter Berndalen som perkusjonist.

Albumet ”Kvite Fuglar” ble belønnet med strålende omtaler fra blant annet Kjetil Bjørgan i Spillerom og fikk terningkast 5 i Adresseavisen, Bergens Tidende, Tidens Krav, Romsdals Budstikke og Østlendingen. Lørdag 26. april blir det gjensynsglede med Unni Boksasp Ensembles humørfylte og svingende folkemusikk på Sellanrå Samfunnshus i Tingvoll.

Vist 165 ganger. Følges av 1 person.

Var du med?

En anbefalte Person_gray

Hvor skjer det?